Napfény Hotel
Cím
Balatonlelle
Honvéd u. 72.
46.785630 N, 17.677324 E

Kapcsolat
Telefon: 85/341-043
 
 
A Hotel Napfény, a régió egyik dinamikusan fejlődő és számos tradícióval rendelkező városában, Balatonlelle szívében, közvetlenül a Balaton partján fekszik, a Honvéd utca 72. szám alatt. Szállodánk mellett, szépen kiépített, ingyenes, füves strand várja vendégeinket, 2500 négyzetméteres parkunkban játszótér várja a gyermekeket. Éttermünkben fogyaszthatja el svédasztalos reggelijét és vacsoráját, drinkbárunkban hűsítő italok mellett múlathatja az időt. Szállóvendégeink térítésmentesen használhatják a vezeték nélküli internetes hálózatunkat a szállodán belül és a parton is! Igény szerint és külön egyeztetés alapján, rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.