Garamvári Szőlőbirtok Kft.
Cím
Balatonlelle
Kishegyi út 42.
46.751959 N, 17.706487 E

Kapcsolat
Telefon: 85/454-701
 
 
A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, szőlőtermelésre, borászatra, és tradicionális pezsgőkészítésre illetve ezek forgalmazására építve. A cég 1990-ben született. Ma a munka és az összes tevékenysége két helyszínen zajlik, a Balatonlellén létesített szőlőbirtokon és borászati üzemben, valamint Budafokon a Garamvári pezsgő pince és minőségi borkereskedelemmel foglalkozó nagykereskedelmi raktárban. Lellei és Budafoki cégeinknél lehetőség nyílik bor és pezsgő kóstoltatásra melyre előzetes bejelentkezés szükséges. Nyitva tartás: Május 1-től 8-18 óráig / hétőtől-szombatig/. Október 1-től Május 1-ig 8-16 óra közt / hétfő-péntek/. Elérhetőségeinken, honlapunkon is várjuk üzenetét, megrendelését.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.