Honvéd Kemping Balatonkenese
Cím
Balatonkenese
Kikötő út. 138.
47.032570 N, 18.097339 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A Honvéd Kemping Balatonkenese Nyugati végén, közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el. Minden kempingezni vágyó vendég igénybe veheti. A kemping a vendégeket 20 db különböző méretű telepített lakókocsival és 41 db villanyárammal ellátott sátorhellyel várja, ahol sátorral, illetve saját lakókocsival telepedhetnek le. A kemping területén büfé üzemel. A családok ételfőzési lehetőségét négy db 2-2 gázrózsával ellátott konyhakonténer, a ruhamosást automata mosógép biztosítja. A saját partszakaszunkon nappal strandolási, az éjszakai órákban horgászási lehetőséget biztosítunk. Lehetőség van vitorlás hajók (kalóz), csónakok bérlésére is. A sportoláshoz 3 db kerékpár, pingpong felszerelés kölcsönözhető, a gyermekek és szüleik szórakoztatását játszótér, kosárlabdapalánk és lengőteke, internet hozzáférési lehetőség biztosítja. Vendégeink a kedvenc háziállatukat - térítési díj ellenében - magukkal hozhatják. Az egy személygépkocsival érkező családok zárt, ingyenes parkolóban tárolhatják gépkocsijukat. A főszezonban a kempingben folyamatos egészségügyi ügyelet működik. A térítési díj megfizetésének könnyítése érdekében, vendégeinktől üdülési csekket is elfogadunk.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.