Tóth Nyaraló
Cím
Balatongyörök
Zsölleháti u. 4.
46.763349 N, 17.347144 E

Kapcsolat
Telefon: 83/340-930
 
 
A Balaton legcsodálatosabb részén, Balatongyörökön zöld környezetben található a nyaraló, amely külön appartmanos szerkezetben kimondottan vendégek részére épült. Minden appartmanhoz tartozik terasz, parkoló, fürdőszoba, hűtőszekrény, a nagyobb appartmanokhoz külön, a kétszemélyesekhez közös minikonyha (felszereléssel) került kialakításra. Az udvar tujával körbekerített fás zöld felületű, ahol grillező és hinták találhatók. A 71 sz. útról könnyen megközelíthető. A strand a hajóállomás 15 percre van gyalogosan,a helyi és távolsági autóbusz megálló 5 percre található. A környék hegyvidéki barangolásra, várlátogatásra, kerékpáros kirándulásra ad változatos lehetőséget. Keszthely közelsége (8 km) és a települések gazdag programsorozata teszi színessé és feledhetetlenné az itt eltöltött csodálatos időt. A településen szabad strand is működik. A foglalás írásban, foglaló küldésével lehetséges, amelyről külön értesítést küldünk. Várjuk kedves vendégeinket.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.