Györöki Ifitábor
Cím
Balatongyörök
Szépkilátó
46.765165 N, 17.351232 E

Kapcsolat
Telefon: 92/312-770
 
 
Györöki Ifitáborunkat (218 fő) ajánljuk erdei iskoláknak, üdülő-és sporttábornak, gólyatáboroknak, sport és egyéb rendezvényekre, vállalati- és tantestületi továbbképzések szálláshelyéül, mely Balatongyörökön a Szépkilátó alatt található. Nyitva: május 15. - szeptember 15 között. Elhelyezés: 3-4-5 ágyas fürdőszobás szobákban. Térítésmentes szolgáltatások: előadótermek (1db 300 fős és 5 db 25 fős), multifunkcionális és világítással ellátott sportpályák, kerékpárok, piknikövezet, szabadtéri színpad, internet (WIFI). Üdülési csekket elfogadunk!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.