Rózsa Villa
Cím
Balatonfüred
Vaszary Gábor u. 16.
46.962826 N, 17.894679 E

Kapcsolat
Telefon: 30/957-2105
 
 
Szálláshelyünk a sétányhoz közel az alsó városrészben helyezkedik el. Vendégeinknek nem kell aggódnia az időjárás miatt, hiszen ha éppen nem tudnak a Balatonban megmártózni, várja őket a 9mx4m feszített víztükrű 30C fokos beltéri medencénk melyet ingyenesen igénybe vehetnek,valamint a térítés ellenében igénybe vehető szaunánk.

A Rózsa Villa 2003 óta várja pihenni vágyó vendégeit csendes zöldövezetben .Minden szobánk fürdőszobás, LCD tévével és 19 literes térfogatú kishűttővel ellátott. Igény esetén kérhető klíma szolgáltatás, melynek áráról a lenti táblázatból tájékozódhat.A szállás egész területén ingyenesen használható wifi található.

Vendégeink a kertben elhelyezett napozóágyakon élvezhetik a  napsütést, valamint kerti bútorok kényelmében beszélgethetik a csillagos ég alatt.
Igény esetén bővített kontinentális reggelit szolgálunk fel reggeliző helyiségünkben minden nap 08:00 és 10:00 óra között.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.