Annagora Aquapark
Cím
Balatonfüred
Fürdő u. 35.
46.948002 N, 17.872312 E

Kapcsolat
Telefon: 30/670-7380
 
 
A Balatonfüreden található Annagora Aquapark egy olyan vízi élmény- és csúszdapark, ahol a család minden tagja megtalálja a számítását a legkisebbektől a felnőttekig! Aquaparkunkban az all in belépő megváltásával nem csak 12 felnőtt és 3 gyermek csúszdát használhatsz ki korlátlanul, hanem már a "csúszdamentes" belépőnkkel is pancsolhatsz a Dunántúl legnagyobb hullámmedencéjében, és a minden igényt kielégítő wellness részleget is kipróbálhatod. 

Az Annagora fő attrakciói a vízicsúszdák, amik változatossága biztosítja, hogy a korlátlan csúszdahasználatot biztosító belépőkkel egész napon át egy percig se unatkozzunk. Csak néhány a beszédes elnevezések közül: Forgószél, Őrült folyó, Versenycsúszda, Turbó. Ha szereted ezt az élményt, tőlünk soha nem akarsz majd hazamenni!
A csúszdák mellett a medencék változatossága is egész napos pancsolást ígér. A hullámmedencével együtt összesen 11 medence áll a látogatók rendelkezésére, mintegy 2 400 m2-nyi vízfelülettel. Ezekben számos élményelem található, a gyermek élménymedencétől a lassú folyón át a hidromasszázsig.
A kicsikre külön is gondoltunk: gyermek csúszdák, pancsoló, kölyök hullámmedence, játszótér, baba-mama szoba, gyerekanimációs programok biztosítják, hogy az egész család kiválóan szórakozzon egész nap. 

Az Annagorában a vendéglátásra sem lehet panaszunk: rengeteg különböző büfé és étterem várja az éhes csúszdázókat. A balatoni vendéglátás klasszikusai (hekk, lángos, hamburger) mellett az önkiszolgáló étteremben változatos fogásokat kóstolhatnak a látogatók, a grillteraszon pedig már az illatoktól is garantáltan megéhezünk! 

Autóval érkezőknek jó hír, hogy a parkolás ingyenes, és bőséggel áll rendelkezésre hely. Az Annagora megközelíthetősége egyébként is kiváló: Balatonfüred Tihany felőli végénél a körforgalomnál a domb irányába fordulunk, és egy-két száz méter után bal kéz felől már látszik a kitáblázott bejárat.  

Szerencsére azoknak is van egy jó hírünk, akik a balatoni nyaralás közben hűvösebb időt fognak ki: a szezon minden napján üzemelünk, a fedett medencékben és a wellness részlegben pedig tárt karokkal várunk mindenkit, aki elmenekülne a hideg és az eső elől!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.