Hotel Fesztivál
Cím
Balatonföldvár
Rákóczi u. 32-40.
46.848686 N, 17.866859 E

Kapcsolat
Telefon: 84-340-371
 
 
Szállodánk közvetlen vízparton helyezkedik el, nagy parkkal, melyben játszótér szolgálja kis vendégeink kikapcsolódását is. Lehetőség van asztaliteniszezésre, focizásra, csocsózásra biliárdozásra, kerékpárkölcsönzésre, térítés ellenében teniszezésre is. Ingyenes szolgáltatásunk a szálloda halljában a Wi-fi internet. Éttermünk a hazai és a nemzetközi konyha remekeivel is várja vendégeit, de félpanziós ellátásra is van lehetőség. Szezonon kívüli időszakban (szezon: július 9 - augusztus 20.) diákigazolvánnyal már 2500 Ft/fő/ éjszaka, reggelivel foglalható. Csoportoknak esetenként extra kedvezmény! Gyermekkedvezmény: első gyermek esetén csak 14éves korig, szülőkkel egy szobában szállása ingyenes, étkezése 50%. 2.gyermeknél szállás étkezés 50%. 0-2éves korig ingyenes. Elő- utószezonban osztálykirándulások 2700,-Ft/fő/éj reggelivel. Kísérő tanároknak szállás 2 főig ingyenes.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.