Pinkóczi Csárda és Lovasudvar
Cím
Balatonalmádi
Vödörvölgyi u. 12.
47.028801 N, 18.015555 E

Kapcsolat
Telefon: 30/948-5850
E-mail nincs megadva
 
 
Akár üzlet, akár családi rendezvény, Balatonalmádiban a Pinkóczi csárda ideális helyszín hozzá! - Kényelmes és biztonságos parkolás - Csárda és lovasudvar - Étterem élő zenével - Grillterasz - Pinceborozó - Romantikus környezet Magas színvonal, reális árfekvés, kompromisszumkész árpolitika!
Sőt, ha kell, házhoz is megyünk: Cégek, önkormányzatok, társadalmi szervezetek felkérésére (a TTT Programszerviz közel két évtizedes rendezvényszervezői tapasztalatával) a Pinkóczi Party Service vállalja megbízói programjainak kreatív lebonyolítását. Családi rendezvények esetén is keresse a Pinkóczi Party Service-t!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.