Sümegi és Fiai Pincészet
Cím
Baja
51-es főút 154.kilométer
46.234836 N, 18.972123 E

Kapcsolat
Telefon: 79/325-766
 
 
Bajai pincészetünk Budapesttől alig 1,5 órányi autózásra található, kb. 20 kilométerre a 6-os autópályától. Pincészetünkben maximálisan 100 embert tudunk leültetni hangulatos borkóstolónkban, de 10 fő feletti csoportokat is fogadunk már. Természetesen itt megtekinhető egy séta során a szőlőültetvény, az erjesztő és érlelő pincék, a palackozó is. Szállás leszervezésében szívesen segítünk, akár Baján vagy a környező hangulatos falvakban. A borkóstoló mellett kellemesen eltölthető egy hétvége a Gemenci erdőségben, Baján a Sugovica és a Duna partján, vagy a hajósi, nemesnádudvari pincefaluban.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.