Orbán Vendégház
Cím
Badacsonytomaj
46.787161 N, 17.504997 E

Kapcsolat
Telefon: 30/401-7286, 87/431-118
 
 
Orbán vendégház BADACSONYBAN Egry J. u. 2. sz. alatt a hegy lábánál, BALATONTÓL 150 m-re a centrumban helyezkedik el 2300 m2 területen. Zárt parkolóval, úszómedencével, játszótérrel, grillezési és sportolási lehetőséggel. A kettő, három és négyágyas szobáink, apartmanjaink balkonjainak egy része a Balatonra, egy része pedig a hegy felé néz. A szobákban zuhany, fürdőszoba, WC, tv, rádió, hűtőszekrény. Szolgáltatásaink: Szállásbiztosítás, elhelyezés: 2-3-4 férőhelyes szobákban és apartmanokban Saját vendégeink részére úszómedence használatát a szobaárak tartalmazzák Igény szerinti reggeli, saját termelésű borok kóstolása, fogyasztása hidegtálas vacsorával Ingyenes úszómedence használat Játszótér, asztali tenisz, asztali foci, darts Grillezés Zárt (részben árnyékolt) parkoló Kerékpárkölcsönzés Központi széf
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.