Óbester Panzió
Cím
Badacsonytomaj
Római út 203.
46.787756 N, 17.489017 E

Kapcsolat
Telefon: 87/431-181
 
 
Vendégházunk 8 db 2 ágyas, bútorozott hálószobát tartalmaz, kilátással a tóra, kábel TV-vel, saját fürdőszobával, hűtővel, mini-bárral. A szobák árai tartalmazzák a reggelit. Ezen kívül 2 apartman áll még rendelkezésükre. Az egyik egy 4 személyes, 2 szobával, étkezővel, teakonyhával és fürdőszobával. A másik apartman 3 személyes nappali-hálószobás, konyhával, étkezővel, fürdőszobával és egy, a tóra néző különálló terasszal. Wi-Fi internet hozzáférési lehetőség a panzió egész területén. Hogy a szülők helyzetét megkönnyítsük csöppségeik részére, biztosítunk, kiságyat, etetőszéket, kiskádat. Fából készült játszóterünkön homokozó is található. Éttermünkben és grillteraszunkon – ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tóra – enyhíthetik éhségüket, 50 fős borospincénkben megkóstolhatják a környék mámorító nedűit.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.