Marika Apartman
Cím
Badacsonytomaj
Rózsa köz 17.
46.802989 N, 17.514717 E

Kapcsolat
Telefon: 30/366-4410
Webhely nincs megadva
 
 
Házunk közvetlen a Balaton parton a badacsonytomaji strand felett található. A tetőtérben két apartmant alakítottunk ki, ami egymásnak tükörképe, így 10 főt el tudunk helyezni. Egy apartmanhoz tartozik egy hálószoba 2+1 ággyal, egy amerikai stílusú konyhás nappali 2 ággyal, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, bidével, és egy nagy terasz a Balaton felé. A teraszok kérésre összenyithatók. Nagy kertünk van, ahol lehet grillezni. Mindegyik apartmanhoz garázst biztosítunk. Borkóstolót, vitorlázást, surfözést tudunk szervezni.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.