Borbély Vendégház
Cím
Badacsonytomaj
Káptalantóti út 19.
46.812053 N, 17.515046 E

Kapcsolat
Telefon: 30/927-1414
 
 
A vendégház csendes,nyugodt környezetben, szőlőskertek gyűrűjében található, 1km-re a várostól, 2km-re a strandtól és élelmiszerboltoktól, éttermektől. Szép kilátás a környező vulkanikus hegyekre, a Balatonra a teraszról. A ház 4db 2 ágyas szobából áll, 2 pótággyal, valamint a nappaliban is található egy 2 személyes kanapé. A szobák egy folyosóról nyílnak, valamint a 2db fürdőszoba/wc is. Amerikai típusú, teljesen felszerelt konyha, étkező, nappali köti össze a folyosót a terasszal, melyet kertibútor tesz komfortossá. /napozóágy, hintaágy, stb./. A házhoz nagy füves terület tartozik grillezési, bográcsozási lehetőséggel. A ház a Borbély Családi Pincészet vendégháza, ezért a pincészet díjnyertes borai kedvezményes áron megkóstolhatók és megvásárolhatók a vendégek számára.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.