Borbély Családi Pincészet
Cím
Badacsonytomaj
Káptalantóti út 19.
46.812053 N, 17.515046 E

Kapcsolat
Telefon: 30/927-1414
 
 
A borkóstoló ülve, a pince melletti borházban történik palackból töltve a bort,ám igény szerint lopóból is kínálhatjuk. Közben beszélünk a borvidékről, a jellegzetes borfajtákról, magunkról és természetesen részletesen azokról a borokról, melyeket kóstoltatunk. Igény szerint házi készítésű paraszttálat vagy akár meleg ételt is feltálalunk a borkóstolóhoz. A kóstolásban megfáradt vendégek a pince fölötti, fűthető vendégházban egész évben kipihenhetik magukat. A pincében vagy jó idő esetén a teraszon nagyobb csoportokat 50 főig tudunk fogadni, előzetes bejelentkezéssel, akár egész évben. Busszal, kocsival, kerékpárral vagy szezonban a régiós buszjárattal érkezve akár gyalog is könnyen megközelíthetőek vagyunk. Nyitva tartásunk szezonális, ám bejelentkezéssel bármikor a borkedvelő,kedves vendégek rendelkezésére állunk.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.