Badacsony - a Szőlő és Bor Nemzetközi Városa
Cím
Badacsonytomaj
Badacsony, Park u. 6.
46.790198 N, 17.506889 E

Kapcsolat
Telefon: 87/431-046
E-mail nincs megadva
 
 
365 NAP BorBarangolás Badacsonyban Pihenje ki a hétköznapok fáradalmait a festői szépségű Vulkánok Völgyében! Októbertől április végéig HÉTVÉGENKÉNT színes programokkal és tüzes Borokkal várják a BADACSONYI Családi Pincészetek és Vendéglők a BORBARÁTOKAT! A BORBARANGOLÁS CSOMAG (péntek-vasárnap) tartalma: - 2 éjszaka szállás (családi panzióban vagy minőségi magánszálláshelyen) félpanziós ellátással - Szombaton délelőtt 10 órától gyalogtúra a Badacsony-hegyen, a túra után borkóstoló az Imre Borpincében - Szombaton este 18 órától zenés borvacsora, ahol a gasztronómiai élvezetek mellé egy-egy családi pincészet ajánlja borait és borkülönlegességeit - Vasárnap délelőtt fakultatív programlehetőségek: Salföldi Major (régi magyar háziállatok, lovaglás és pónilovaglás, sétakocsikázás a közeli Pálos-kolostorhoz)
Szigligeti Vár megmászása, utána borkóstoló az Eszterházy Pincében A BorBarangolás csomag ára: 16.800,- Ft/fő (Igény esetén a csomag hosszabb tartózkodással is foglalható!) Szeretettel várjuk Önt és családját, barátait, ismerőseit!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.