Salánki Családi Borpince
Cím
Aszófő
Tihanyi utca 1.
46.925626 N, 17.838653 E

Kapcsolat
Telefon: 30/939-5093
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A Családi Borgazdaságot 1973-ban alapítottuk a tihanyi-félszigeten. Borok palackozását 1985-óta végezzük. Birtok nagyság 20 ha jelenleg. Fő fajtáink elsősorban a félszigeten termelt különleges vörösborok, Cabernet Franc, Merlot, Kékfrankos, Oportó, Zweigelt, valamint a Balatonfüred-Csopaki Borvidék különleges fehérborai: Juhfark, Tramini, Sauvignon blanc, Chardonnay, Szürkebarát. Borászatunk a 71-es főútvonal mellet Aszőfőn található, 2 km-re Tihanytól. Nyitva vagyunk egész évben hétfőtől-szombatig 8-17 óráig. Vásárláskor mindig lehet kóstolni is a Vinotékában. Borkóstolást, üzemlátogatást egyeztetett időpontban bármikor tudunk biztosítani. Ötven főig a kis kóstoló teremben. Van lehetőség nagyobb rendezvények lebonyolítására is egy jól felszerelt konferencia teremben, ahol 350 fős rendezvényt tudunk ellátni. Itt lehet rendelni melegételt, kulturális programot, vagy egyéb rendezvényt. Igény szerint egy és több napos programokat is meg tudunk szervezni: szállással, hajókirándulással, lovaglással, sétakocsizással, városnéző kisvonattal tudjuk a kedves vendégeket a programokra szállítani, pinceszerre, csárdákba és a programoknak megfelelő helyszínekre, igény szerint. SZERETETTEL VÁRJUK A BOROK KEDVELŐIT, KIKAPCSOLÓDNI VÁGYÓ BORBARÁTOKAT ÉS BARÁTAIKAT.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.