Tündérrózsa Sátorozóhely
Cím
Ásványráró
Hédervári u. 1.
47.824830 N, 17.490241 E

Kapcsolat
Telefon: 96/716-673, 30/916-6103
 
 
Bekerített, árnyas, vízparti 30 fős sátorozóhely (lakókocsisoknak is), nyugodt, falusi környezetben, ahol főzés (bográcsban, gázon), szalonnasütés, elektromos áram, hideg-melegvíz igénybe vehető. Lehetőség van csónakázásra a szigetközi Duna-ágakban, ill. motorcsónakos kirándulásra (előre megbeszélt időpontban). A táj lenyűgöző, évszakonkénti változása ámulatba ejti a természettől egyre jobban eltávolodó embereket. A környék kerékpáron figyelhető meg a legjobban (kiépített kerékpárút). Kapacitás: 30 fő A sátorhely május 1. és szeptember 30. között üzemel.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.