Bíró tanya
Cím
Apagy
47.957464 N, 21.936280 E

Kapcsolat
Telefon: 42/416-088
Webhely nincs megadva
 
 
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében, Nyíregyházától 20 km-re található Apagyon ez a természetes környezetben lévő szinte érintetlen táj. A gondos és körültekintő kivitelezésnek köszönhetően a vendégek élvezhetik a természetes környezet által kínált lehetőségeket és mégis jelen van a komfortos kiszolgálás. A területen három tó található, melyek horgászatra alkalmasak. Az egész terület közel 40 hektáron terül el, kellemes természetes környezetbe illeszkedve. A vendégek igényeinek kielégítésére étterem és büfé üzemel. A több napos tartózkodás esetén, alkalmas helyet biztosítunk a kempingezők részére
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.