Tojári-tó
Cím
Andocs
46.662874 N, 17.913454 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A halastó Andocs északi részén terül el. Megközelíteni több irányból lehet, s a falu több részén ki van táblázva az útvonal. A 18 hektáros tó az 1963-ban épült völgyzáró gát mögött jött létre, melyet két patak és a saját forrása táplál. Leggyakoribb halfajai: a kárász, a ponty, a busa, az amur, a harcsa és a csuka. A halállományt 1989-ben telepítették, s azóta egyszer sem halászták le, így fogtak már 50 kg-os amurt is a tóban. A víz mélysége 1,5-3 méter közötti, a stégekről horgászható. Sátrazás és főzés a parti sávon lehetséges. 
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.