Bableves Csárda
Cím
Alsótold
Bablevespuszta
47.951404 N, 19.596609 E

Kapcsolat
Telefon: 30/638-2194
 
 
A Bableves Csárda és a hozzá tartozó vendégházak a Cserhát hegységben találhatók. Festői környezetben különleges palócjellegű és vadételekkel valamint egyéb finomságokkal, széles étel és italválasztékkal. A Vendégházak és a hozzá tartozó Presszó szintén tájjellegű stílusban a környéken egyedülálló szálláslehetőséggel és felszereltséggel. Apartmanok és szobák cserépkályhás fűtésmegoldások, Digi-TV, konyhában mikrosütő, mosogatógép, főzőtűzhely, hűtőszekrény, stb. , szép és tiszta fürdőszobák, nyáron szabadtéri nyársalási, sütési lehetőség , zárt parkoló, hatalmas terület. Üdülési csekk és ételutalvány beváltása elfogadható!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.