Samadare Ház
Cím
Alsópáhok
Dózsa György u. 98.
46.757070 N, 17.174639 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Magánszállásunk a Balaton nyugati környékének egyik festői falujában, Alsópáhokon található, Hévíztől 1 km-re, a Balatontól 3 km-re. A zárt udvarban díjtalan parkolási lehetőség, szép rendezett kert és sziklakert, kerti bútorok, játékok, homokozó, hinták, lengő teke, valamint tűzrakó helyek várják kedves vendégeinket. A 40-60 m2-es külön bejáratú apartmanjaink légkondícionáltak, fürdőszobásak, színes televizióval és kompletten felszerelt konyhával rendelkeznek. Bébibarát pihenő és üdülőhely! 10 fős csoportok részére 7 nap (6 éjszaka) a házias jellegű félpanziós ellátással csak 36.000 Ft/fő, függetlenül a szezontól. Életvitelt javító szolgáltatások (masszázs, méregtelenítés, kerékpár kölcsönzés). Üdülési csekket elfogadunk!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.