Panoráma Vendégház
Cím
Alsóörs
Úttörő u. 2.
46.995234 N, 17.974455 E

Kapcsolat
Telefon: 30/947-2159
E-mail nincs megadva
 
 
Panoráma Vendégházunk a Balaton egyik legszebb fekvésű településén Alsóörsön, az öregfalu részen, csendes, nyugodt, falusias környezetben helyezkedik el. Ezt a hangulatot, légkört szeretnénk vendégeink részére megőrizni. A Balaton-felvidék építészeti stílusát tükröző épületben, ízlésesen berendezett tágas, két ágyas fürdős szobákba, illetve egy négy fős apartmanba (70m2) várjuk kedves vendégeinket. A szobákhoz tartozó társalgóban, illetve az apartmanban műholdas televízió szolgáltatja a szórakozást. A vendégház zárt parkolóval rendelkezik, a vízparttól 900 méterre található. A ház udvarán kerti bútor, grill, gyermekek részére játszási lehetőség (hinta, csúszda, homokozó) van. A strand ingyen parkolóval várja a vendégeit. Vendégházunktól remek kilátás nyílik a Balaton keleti öblétől egészen a Tihanyi-félszigetig, valamint a Balaton déli partján található Siófokig. A táj szépségein kívül vonzó adottságok, és lehetőségek egész sora várja az idelátogatókat. HOPPÁÁÁ! Vendégházunk az alsóörsi strand kölcsönzőjében, napi 1 óra térítésmentes vízibicikli használatot biztosít vendégei részére.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.