Festetics-Inkey Kastélypark
Cím
Alsóbogát
Szabadság u. 7.
46.505891 N, 17.742569 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A Festetics-Inkey Kastélypark több éven át tartó kitartó munkának köszönhetően nyerte el mai formáját. A körülbelül 13 hektáros területen több, mint 4000 fa található, melyeknek 10%-a 100 év körüli. A park közepén egy kis tó található egy kioszkkal, mely közkedvelt esküvői szertartás helyszíneként is.  
Kastélyparkkban hatalmas sétákat lehet tenni, élvezve a zavartalan csendet és a nyugalmat. Az itt található korabeli felújított tenisz pálya, segway és bicikli kölcsönzési lehetőség pedig az aktív kikapcsolódásra vágyók számára nyújt felejthetetlen élményt. 
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.