Panoráma Üdülő
Cím
Aggtelek
Gömöri u. 40.
48.465666 N, 20.509549 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
10 perces sétára az Aggteleki cseppkőbarlangtól 48 férőhelyes (56 főig pótágyazható) közös zuhanyzós, 60 fő befogadására képes társalgóval, salakos sportpályával, szalonnasütővel, 4000 m2-es területen fekvő üdülő várja az idelátogató osztálykirándulókat, táborokat, erdei iskolákat. Az üdülő alkalmas családi, vállalati rendezvények, oktatások lebonyolítására is. Programok szervezésében segítséget nyújtunk. Látogatást tehetnek a világörökség részévé nyilvánított Aggteleki cseppkőbarlangba, valamint a Baradla-barlangrendszer több a látogatók előtt megnyitott ágaiba. A szlovákiai nevezetességek közelsége is vonzó lehet, pl: Betléri kastély, Krasznahorkai vár, Rozsnyó, Domicai cseppkőbarlang vagy a Dobsinai jégbarlang.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.