Boróka Vendégház
Cím
Aggtelek
Ady E. út 24.
48.466747 N, 20.505766 E

Kapcsolat
Telefon: 30/476-4345
 
 
A Boróka Vendégház Aggtelek belterületén helyezkedik el csöndes, nyugodt környezetben. Három szintje a vendégek kényelmét szolgálja. A felső két szinten 6 szoba helyezkedik el és egy közös konyha. Az alsó szinten 30 fő befogadására képes közös helység található, amely különböző rendezvények lebonyolítására alkalmas és lefoglalható egész évben. Autóval érkező vendégeink parkolási lehetősége az udvaron biztosított. Aggteleken és a környező falvakban is sok programlehetőséggel tudunk szolgálni kedves vendégeinknek. Az év minden napján nyitva tartunk. Amennyiben vendégeink igénylik, teljes körű ellátásban részesülhetnek. A Boróka Vendégház tulajdonosai - Panyik Ákos és Panyik Ákosné Irénke - szeretettel várják a pihenni és kirándulni vágyó vendégeket.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.