Szabadvízi strand
Cím
Abádszalók
Strand út 3.
47.481639 N, 20.587585 E

Kapcsolat
Telefon: 20/552-1115
 
 
Abádszalók Város legfőbb turisztikai vonzereje a Tisza-tó. Ez a sokak által kedvelt Tisza -tavi üdülőhely a mozgalmas vízparti üdülések helyszíne, a vízi sportok paradicsoma. Természetesen megtalálja a nyüzsgő parti életen kívül a kellemes időtöltés a lehetőségét mindaz, aki szereti a természetet a vízimadarat, a vízi növényzetet és a vizek élővilágát. A kiváló hűs, árnyas horgászhelyek nemcsak a belföldi horgászok kedvelt célpontja, a külföldi horgászoknak is kiváló esélyeket adnak a horgászkészségeik erőpróbájának.
="" A kerékpárosok is felfedezték a Tisza-tavat és a közel 64 km-es aszfaltos úton millió látványosság között kerékpározhatnak, túrázhatnak.
A Tisza-tó strand területén a 400 folyó méter hosszú partszakaszon árnyas és napozásra is alkalmas pázs ad lehetőséget a strandolóknak. A TISZA-TÓ a vízpartot kedvelők Mekkája, gyorsan melegedő selymes vizével, amely partról megközelíthető a strand melletti szakaszon elhelyezkedő vízisportszer kölcsönzők. Ahol is a vízi sportok szerelmesei hódolhatnak kedvtelésüknek. Fellelhető itt a vízisí, a vízi banán, a jet-ski, a vízi bob, a vízi bicikli, a kajakozás, az óriás csúszda használata. Mindezek használata felejthetetlen élménnyel gazdagítja a kedves vendéget.
A strand területén megtalálható vendéglátó egységeknél a hűsítő italokon kívül gasztronómiai ételkülönlegességek is fellelhetők és fogyaszthatók. Jelen van többek között a magyar, a francia, a kínai, stb ...konyha ételkülönlegességei.
Az abádszalóki lakcímmel rendelkezők a Tisza-tó strandját ingyenesen látogathatják! A belépéshez személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges.
Ingyenes továbbá a strandbelépő a 7 év alatti vendégeink részére!
Az alkalmi strandlátogatók 08:00-tól 18:00 óráig belépőjegy ellenében használhatják a Tisza-tó strandját.

Kerékpáros barát strand:
kedvezményes strandbelépővel, térítés ellenében őrzött, továbbá ingyenes kerékpártárolóval várjuk a kerékpárral érkezőket.

A strand területére 18:00 óra után a belépés ingyenes - fürdőzés csak saját felelősségre!

Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.